sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Syksyn arvonta

Edellisessä blogissani palkitsin ahkeria lukijoitani aina välillä tälläisillä arvonnoilla ja haluan sitä kyllä jatkaakin! Mielestäni se on mukava tapa saada pidettyä lukijat hereillä hiljaisempinakin aikoina ja jollakin tavalla kiittää siitä, että lukijat elävät mukana - joskus hiljaisemmin ja joskus äänekkäämmin. Tässä blogissa on aika hiljaista ollut lukijoiden osalta, mutta kyllä se tästä, eikös vain? Olisi mukavaa keskustella lukijoiden kanssa, vastailla kysymyksiin, keskustella erilaisista tyyleistä ja mielipiteistä ja siis ylipäätään olla vuorovaikutuksessa.

Otan täällä blogissa varmaankin tavaksi järjestellä arvontaa neljä kertaa vuodessa: nyt syksyllä, seuraavan kerran joskus talven aikana, keväällä ja kesällä. Mahdollisesti tähän tulee lisäksi jotain pientä, esim. jouluarvonta tms. mutta nämä neljä ns. "pääkisaa" on sitten hieman isompia, palkinnot parempia tms.

Palkinnoksi tähän arvontaan valikoitui sellainen tuote, joka löytyy jo omasta kaapista, edelleen lappujen kanssa ja pussissa, vain kerran pussista ulos otettu ja ihailtu - ei siis ole edes hevoselle sovitettu. Näille ei nyt ole mitään käyttöä tullut ja harkitsin niiden myyntiin laittamista, mutta tämä onkin ihan hyvä vaihtoehto! Ja veikkailen, että näille kyllä ottajia olisi... Eli siis:


Kyseessä on kauniit Caldenen koulusuojat kuvassa näkyvänä mustana, koko on full ja nämä menevät mielestäni aika monenlaiseen jalkaan.
- joustavaa ja pehmeää neopreeniä
- hyvin hengittävät
- muotoutuvat hyvin jalkaan
- tukeva tarrakiinnitys, easy-grip helpottamassa suojien avaamista
- pehmeä, pyöristetty reuna

Näitä löytyy minulta kaikkiin jalkoihin eli 4kpl mutta arvon nyt parin eli 2kpl, halutessaan arvonnan voittaja voi joko kokeilla rauhassa näitä suojia ja ostaa myöhemmin (mikäli kokee tarpeelliseksi) tai ostaa heti minulta edulliseen hintaan toisen parin... :)

Koska kyse on nyt ensimmäisestä arvonnasta ja lukijoita ei ole vielä kovinkaan runsaasti (huom. kaikki tulevatkin arvonnat tulevat olemaan avoimia vain lukijoille) niin osallistuminen on nyt todella helppoa.

Osallistu siis näin kommenttikenttään 31.10.2013 klo 24:00 mennessä :
1. arpa: oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi (tärkeää jotta voin ottaa sinuun yhteyttä, mikäli arpaonni suosii)
2. arpa: linkitä blogini sinun blogiisi ja laita kommenttiisi linkki postaukseesi jossa näin teet
3. arpa: kerro kommenttisi blogistani, teksteistäni, jostakin ratsastettavasta hevosestani, minun ratsastuksestani, ihan mitä tahansa ikinä haluatkin kommentoida! Sana on vapaa!

Ja edelleen, kilpailu on avoin vain lukijoilleni - voit toki liittyä lukijaksi ja osallistua sitten.

16 kommenttia:

  1. 1. arpa: Annaroosa Saarti annaroosa.saarti@gmail.com
    2. arpa: http://pomppivapallo.blogspot.fi/2013/10/osallistuminen-arvontaan.html
    3. arpa: Ulkoasusi on tyylikäs, ja kirjoitat mielestäni helpostiluettavia, monipuolisia ja hyviä tekstejä. Jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
  2. 1.arpa Reija Jokinen fluffygoblins@gmail.com
    2. - en omista blogia
    3. omistan itse 4vuotiaan hupsun ruunan josta on tarkoitus tulla ratsu ja minusta on mukavaa lukea sinun projekteistasi, saa välillä ideoita omiinkin touhuihin :)

    VastaaPoista
  3. 1. arpa: Sanni Karonen (mut saat varmasta kiinni ilman sähköpostiakin:D )
    2. arpa: Pakko seurailla tätä kautta tekemisiäs hevosten parissa, kun nykyään ei enään niin paljon yhdessä olla tekemisissä. Täältä on aina kiva lueskella tapahtumista ja uusista ratsutettavista! :)

    VastaaPoista
  4. 1. arpa: Emmi Lehtinen emmi.lehtinen@ktf.fi
    2. arpa: Luen blogiasi koska olen seurannut menoasi jo niiltä ajoilta kun teillä oli vielä Sissi. Mielestäni olet tosi taitava ratsastaja ja työskentelytapasi hevosten kanssa on miellyttävä. Nyt varsinkin kun blogi keskittyy näihin ratsutushommiin olen todella innokkaana lukemassa millaisia hevosia/poneja ratsutukseen tulee ja miten niiden kanssa edistyt. Mukavaa syksynjatkoa ja tulevaa talvenodotusta sinulle!

    VastaaPoista
  5. 1. arpa: Nora Tourunen nobba93@hotmail.com
    2. arpa: Olen seuraillut jo vanhaa blogiasi ja tykkään tyylistäsi käsitellä ja kouluttaa hevosia. Nöpin kanssa teit upeaa työtä ja nyt jään innolla seuraamaan mitä uusien tuttavuuksien kanssa käy. Teksi on helposti luettavaa ja ulkoasu on siisti :)

    VastaaPoista
  6. 1. arpa: Johanna Jämsén johanna0jamsen@gmail.com
    2.arpa: Olen seurannut blogiasi jo pitkään ja kirjoituksiasi on mielenkiintoista lukea. Etenkin kun olen nyt alkanut työskentelemään itsekkin 4v. ruunan kanssa. Toivoisin vielä enemmän yksityiskohtaisempia kirjoituksia esimerkiksi miten kahdella ohjalla juoksuttaminen sujuu eri variaatioilla ja mitä vaikka tunnin ratsastuskerta sisältää nuorella hevosella (minkälainen lämmitelyt, mitä tehtäviä ym.)

    VastaaPoista
  7. 1. arpa: Tiina Vesaniemi tiina.vesaniemi3@luukku.com
    2. arpa: seuraavaan postaukseen tulee :) http://new-li.blogspot.fi/
    3. arpa: Mielenkiintoista ja hyvää lukemista :) mukavaa seurata miten sulla menee näissä hevoshommissa :)

    VastaaPoista
  8. 1. arpa: Emma Rask sateenkaarisitruuna@hotmail.fi
    2. arpa: Tykkään siististä tavastasi ratsastaa ja toimia hevosten kanssa. Kirjoitustyylisi on myös siisti ja tekstejä on mukava lukea :)

    VastaaPoista
  9. 1. arpa : Emma Parviainen.emmaparviainen1987@gmail.com
    2.arpa: http://elamaniaarteet.blogspot.fi/2013/10/arvonta-toisessa-blogissa.html
    3.arpa: mielenkiintoinen blogi,itselläni on hevosia 3,joista 1 kouluratsu,ja lapseni ovat 4 ja 6 vuotiaita jotka myöskin ratsastavat.oli ihana nähdä jossain postauksessasi kun tyttäresi ratsasti :)

    VastaaPoista
  10. 1. arpa : Wilma Sorjonen, wwilmas@hotmail.com
    2. arpa : musta on itestäni hirveen mielenkiintoista jos pääsee työskentelemään nuorten hevosten kanssa, joten siitä on ihana lukea sun blogistas, kun itsellä ei tällä hetkellä sitä mahdollisuutta ole. Muutenkin vaikutat hirveän fiksulta ja asiantuntevalta tyypiltä joka tietää mitä tekee :)

    VastaaPoista
  11. 1. arpa: Outi Koskela, outi.siirila@kotinet.com
    2. arpa: http://univiidakko.blogspot.fi/2013/10/equel-arpoo.html
    3. arpa: Niin kauan jo lukenut sun blogia, kiva että pystyt jatkamaan vielä! Nuoren hevosen koulutus on mielenkiintoista, jään odottamaan uusia postauksia siihen liittyen =)

    VastaaPoista
  12. 1 arpa: Heidi Salo, heidi.salo@plu.fi
    2 arpa: "Onni asuu meillä" -blogi
    3 arpa: luin jo edellistä blogiasi Special forces: Horses! Koska olen itsekin suomenhevosihminen, oli kivaa lukea sinun ja Nöpin kuulumisia ja valmistautumista mm. kantakirjaukseen :)

    VastaaPoista
  13. Yhdellä arvalla mukana :)
    mhaavisto1@gmail.com

    VastaaPoista
  14. 1. arpa: Mari Kettunen, mkriding@hotmail.fi
    2. arpa: http://mkriding.blogspot.fi/2013/10/equel-blogissa-syksyn-arvonta.html
    3. arpa: Edellistä blogiasi luin ahkerasti ja tätä nykyistä myös. Itsekin työstän nuoria, joten on kiva lukea muidenkin saman henkisten ihmisten kuulumisia ja edistystä.

    VastaaPoista
  15. 1. arpa: Kaisa Kataja, sulta pitäs mun numero löytyä :)

    2. Eve & Kaisa; Heppahumputtelua! ...linkki seuraa sitten perässä ( tai siis heti kun koneelle asti pääsen)...

    3. arpa: lueskelin jo edellistä blogiasikin ja kiva täältä katella sun kuulumisia kun et enää oo "hessiläinen" :)

    VastaaPoista