keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Lucky: Uusilla popoilla hyvä juosta

Tänään Luckyn oli aika tutustua sille hieman vieraaseen työskentelytapaan, eli kahdella ohjalla juoksutukseen. Hyvin sujui! Ponille tuntuu olevan todella helpon oloista kantaa itsensä ja työskennellä oikeinpäin. Laukankin laatu parani huomattavasti tällä tavalla työskentelemällä.

Lucky sai myös kengät tänään. Se on ollut koko kesän ilman kenkiä, mutta nyt oli aika saada hokit alle, koska tänne lupaillaan liukkaita kelejä jo loppuviikolle ja siitähän se sitten alkaa - talvi... Luckyllä on vain ikävästi tapana talloa kannat verille hokeillaan, joten se saa nyt tarhata buutsit jalassa. Olen turhaa tarhasuojittamista vastaan, mutta tosiaan tässä kohtaa suojittaminen on pienempi paha, verrattuna siihen että jalat olisi ruvilla ja verillä koko talven.

Toivotaan, että pelkät bootsit riittää suojaamaan jalat. Katsomme nyt yhden kengitysvälin näin, Tommi Valme joka kengittää meillä Hovilla alkoi jo ottaa takakavioiden kulmaa pystymmäksi ja sen pitäisi auttaa tuohon, että etujalat kopsivat takajalkoihin ja välillä toisinpäin. Itse asiassa heti kengityksen jälkeen näkyi jo ero liikkeessä. Jospa siis pysyisi kintut ehjinä!

Huomenna ratsaille, jännittävää!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti