sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Lucky: Satulaa etsimässä

Viimeksi sovittamamme satula ei sitten kuitenkaan ollut Luckylle täysin passeli. Se oli liikkunut edestä jonkin verran ja vaikka mitä karvoja sinne alle tungimme, ei satulaa saanut istumaan selkään täydellisesti. Lopulta tulimme siihen tulokseen, että satula on kuin onkin aivan hieman liian suora. Harmi, se tuntui omallekin takapuolelle kivalta ja Lucky kuitenkin liikkui sillä oikein hyvin...

Eilen oli sitten testissä Wintec (Cair). Se istui ponille kivasti valkoisella kaarella, kun sitä katseli käytävällä. Selästä käsin ei tuntunutkaan hyvältä ja kun tulin kentällä alas selästä, nappasin satulan pois, oli selvästi nähtävissä missä vika: valkoinen kaari oli kuitenkin liian leveä. En enää lähtenyt säätämään satulaan toista kaarta tai alle karvaa, vaan hyppäsin selkään ilman satulaa. Lucky ei ollut asiasta kovinkaan kummissaan.





Satulan sovitukset jatkuvat siis! Onneksi ei ole kiire, poni nähtävästi toimii hyvin ilmankin satulaa ja kahdella ohjalla juoksutus / ohjasajo kuuluu meidän viikko-ohjelmaan myös... :) Wintecistä täytyy vielä kokeilla punainen kaari tai heittää valkoisen kaaren kanssa vielä karvaa satulan alle vähäksi aikaa, ponin selkähän tästä muuttuu varmasti nopeastikin, kun alkaa saamaan lihasta lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti