sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

EquEL on tullut tiensä päähän

Yrittäjyyteni ei ota tuulta siipiensä alle ja toiminta päättyy virallisesti 1.6.2014.


Syy tähän on se, että Hevostaitokeskus Hovi, jonka tiloissa olen toiminut, lopettaa. Paitsi, että olen vuokrannut heiltä karsinat hyvinkin halpaan hintaan ja siten mahdollistanut omat kilpailukykyiset hintani, on toimintani ollut myöskin minulle helppoa: olen voinut tehdä töitä tyttäreni hoitopäivän ajan klo 8-16 ja joku muu on huolehtinut aamutallit, tallityöt, iltatallit... Hevoset ovat siis olleet täysihoidossa.

Jos se olisi mahdollista, voisin vuokrata jostain tilat ja jatkaa toimintaa. Nyt ei elämäntilanne ole kuitenkaan sellainen, että ottaisin koko tallin pyörittämisen harteilleni. Näillä tuloilla mitä tästä saa ei myöskään ole varaa palkata ketään muuta sitä tekemään.


Näistä syistä toimintani siis päättyy. En tule löytämään mistään tälläistä samanlaista yhteistyötahoa kuin Jenni ja HTK Hovi ovat olleet.

Tämä on ollut nautinnollista, raskasta, hauskaa, stressaavaa, inspiroivaa, puuduttavaa... Kaikkea tätä yhtä aikaa. Mutta ennen kaikkea tämä on ollut todella opettavaista. Olen tavannut ihania ihmisiä joista toivottavasti moni jää elämääni tämänkin jälkeen. Ja hevoset! Voi miten ihania hevosia olen saanut hoitaa ja ratsastaa. Kiitos kuuluu omistajille, jotka ovat minuun luottaneet.

Nyt siis mikäli joku tietää joko lähihoitajan, ratsuttajan, talliorjan... Oikeastaan minkä tahansa näihin edes vähän liittyvän työpaikan olevan avoinna, olkaa kilttejä ja vinkatkaa! Mollin sivuja ahkerasti kyllä selaan.


Hevosista Fire jää minulle. Mahdollisesti siis ne jotka haluavat pääsevät lukemaan vielä meidän menosta. :) Pystyn myös nyt paremmin tekemään kotikäyntejä, joten saa olla yhteyksissä mikäli haluat ratsutusta kotitallillasi.

Nämä sivut päivittelen, kunhan jaksan ja ehdin koneelle kunnolla istahtaa.

Ja sen arvonnan suoritan huomenna!!

Kiitos myös lukijoille kaikesta. Tsempeistä, kehuista, kriitikistä... Ihan kaikesta myötäelämisestä. :)

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Valitettavasti se asia ei kuulu Equelin blogiin käsiteltäväksi... :)

      Poista
  2. Voi että, onpa harmillista =/
    Firen kuulumisia tulen kyllä lukemaan jatkossakin!
    Tsemppiä ja kyllä tekevälle aina töitä löytyy!!

    VastaaPoista
  3. Todella harmi homma, olen innolla lukenut puuhia ja elänyt mukana fiiliksessä. Hyvä kuitenkin, että Fire jää kaikesta huolimatta sinulle :) touhuja tulen jatkossakin lukemaan ehdottomasti!

    VastaaPoista
  4. Hei. Lähihoitajan töitä kannattaa kysyä Attendolta, ainakin Tampereelta.

    VastaaPoista
  5. Harmi, mutta toivottavasti uusi työpaikka löytyy! :)

    VastaaPoista
  6. lähihoitajan töitä tarjolla kuntayhtymä kaksineuvoinen kauhava etelä-pohjanmaa ja myös yksi hevosalan työpaikka netissä. 1.5-2h junamatka treenaa:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei nyt kyllä perheellisenä lähde mitään 2h junamatkoja kulkemaan... Aika pitkät hoitopäivät tulisi alle 3v likalle. ;) Kiitos kuitenkin! Töitä sain jo.

      Poista