tiistai 15. huhtikuuta 2014

Tarjotaan jalostukseen arabi-ori Fire


4 kommenttia:

  1. Hei,
    En ole kasvatukseen juurikaan perehtynyt, mutta saanko udella syytä miksi arabeilla astuttamisesta pitäisi maksaa enemmän? :)

    VastaaPoista
  2. mietin ihan samaa kuin edellinen, eikös ennemmin pitäisi olla niin että hinnat olisi puhtaille arabeille halvemmat tai samanhintaiset kaikille? Tai tietysti ymmärrän jos halutaan erityisesti kannustaa myös muun rotuisten tammojen omistajia astuttamaan Firella :) mutta ei arabitammoistakaan taida olla mitään "tungosta" Suomessa kun kasvatusta on niin vähän.

    Voi että, haaveilin kovasti Firen isästä, Aranik Kossackista omalle arabitammalleni aikanaan! Tamma tosin kuoli vuonna 2009 eli haave jäi toteuttamatta. Tosi kiinnostavaa siis seurata Firen kehitystä ja sinulla on muutenkin hyvä blogi :)

    VastaaPoista
  3. Minäkin ihmettelen tuota, eikä olisi parempi juuri toisin päin, jotta ori saisi mahdollisimman paljon oman rotunsa edustajia? Mutta ihan super hienon näköinen ori!

    VastaaPoista
  4. Ymmärrän kaikkien ihmettelyn, mutta kalliimpi (huom vain 100e kalliimpi) hinnoittelu arabitammoille on puhtaasti siitä syystä, että lähtökohtaisesti puhdasrotuinen arabivarda on arvokkaampi kuin risteytysvarsa. :) Toki muutkin seikat vaikuttavat, mutta lähtökohtaisesti näin. Aika monellakin arabiorilla on vastaavanlainen hinnoittelu, joskus ero jopa useita satoja euroja! Lisäksi, orin maksut on olleet omistajansa päätettävissä, ei minun joten tässä asiassa olen vain viestinvälittäjä mutta ymmärrän kyllä itsekin eron puhtaan ja risteytysvarsan välillä. :)

    VastaaPoista