keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Janita Luckyllä

Janita (http://jaxenelamaa.blogspot.fi/) oli todellakin eilen kokeilemassa Luckyä! Täytyypä heti sanoa, että on siinä vain niin hieno poni... Sillä ei elämänsä aikana montaa (eri) ratsastajaa ole ollut selässään, vaihtuvuus on ollut hyvin pientä. Niin se vain hyväksyi kuitenkin Janitan heti ja Janita löysi "oikeat nappulat" todella nopeasti vaikka vähän epäili, että muistaakohan mitään pitkän tauon jälkeen.

Janitan blogista voi lukea enemmän siitä mitä hän ponin kanssa teki ja millaiseksi sen koki. Minä näin todella hyvin ja letkeästi liikkuvan rennon ponin, joka on ilokseni saanut taas lisää ryhtiä! Kyllähän sen selkään huomaa, että poni on taas kevyempi edestä, mutta ihan opettavaista nähdä se välillä maastakäsinkin.

Hei kommentoikaas, pidänkö kuvat tästä lähtien tämän kokoisina kuin tässä postauksessa vai vähän pienempinä kuten aikaisemmissa?

















6 kommenttia:

  1. Hieno poni, Lucky näyttää todella hyvältä! Isommat kuvat parempia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan mahdottoman hieno! :) Kiitos, itsekin taidan kyllä tykätä nyt enemmän näistä isoista...

      Poista
  2. Isoina ehdottomasti! Tykkään paljon emmmän, ei tarvitse puhelimellakaan tihrustaa. Hieno Lucky, se on hurjan komea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo on kyllä totta myöskin, itsekin puhelimella selaan blogeja paljon ja kyllästyn nopeasti, jos täytyy jokainen kuva aukaista isoksi... Tai sitten kuvittelen muistavani myöhemmin katsoa kuvat koneella - en muista todellakaan.

      Poista
  3. Isot kuvat ehdottomasti! Onko mahdollista, että liität blogisi bloglovin'iin? Jos vaikuttaa vaikealta ohjeita löytyy kun googlaa :)

    VastaaPoista