perjantai 13. joulukuuta 2013

Lucky: peltoilua

Heh, tämän päivän suunnitelma oli lyöty lukkoon jo reilu viikko sitten: jos aurinko vain suostuu paistamaan, otetaan talvisia ja vähän jouluisiakin kuvia. No eipä tuolla lumettomassa maisemassa onnistu oikein kumpikaan... Mutta pellolle suuntasimme siltikin!

Lucky oli ensin sitä mieltä, että pelto ei varmasti ole sellainen paikka jossa pitäisi töitä tehdä ja yritti pari kertaa "porttipäädyssä" ottaa hatkat portille, mutta kun kummallakin kerralla siinä epäonnistui, pystyi Lucky huomaamaan että pellolla voi olla ihan hauskaakin... Viiletettiin tukka putkella ja välillä yritettiin näyttää kouluponiratsukoltakin!

Kentällä sujuu kaikki jo niin vallan mainiosti, että koulukisojahan tässä täytyy alkaa katsella. Pellolla oli kaikenlaista jännittävää, kuten Seija-myrsky joten ymmärrettävää, ettei ihan yhtä nappiin mennyt kuin esim. eilen koulutreenit kentällä. Hieno poni joka tapauksessa ja alkaa liikkumaan niin hyvin nyt!













3 kommenttia:

  1. Viimeinen kuva on aivan mielettömän onnistunut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Itse löydän siitä miljoona virhettä, mutta olenkin ihan kamala perfektionisti... Löysin 900 kuvan (kyllä, pikkusiskoni on aikamoinen räpsimään!) joukosta 27 kuvaa jotka kelpuutin...!

      Poista
    2. Mä olen itse myös ihan samanlainen kuvaperfektionisti, ihan mahdotonta löytää kuvia jotka kelpuuttaa itsestään! :D

      Poista