torstai 29. elokuuta 2013

Ropsu: Maastoesteitä

Tänään rakenneltiin pellolle muutamia maastoesteitä niistä aineksista mitä tallin pihapiiristä löytyi. Testihevoseksi pääsi Jennin Ropsu-ruuna!

Tein ensin nopean verkan kentällä. Viime hyppykerralla hevonen vei minua 6-0 pari kierrosta kenttää ympäri, kun se rakastaa hyppäämistä ja jumppasarja sai sen aika, köh... kiihtyneeseen mielentilaan, joten totesin etten lähde pelkkä kolmipala hevosella suussa baanailemaan pellolle. Monipalloniveltä koitimme etsiä, koska sellainen jossain on, mutta eipä löytynyt. Pessoalla siis menimme ja ajatuksena oli kentällä ensin kokeilla, että kuolain on varmasti ok. Onneksi kokeilin, tälle hevoselle ei taida minkäänlainen vipukuolain sopia ollenkaan, niin kiukkuiseksi se alkoi vaikka kuinka olisi pitänyt kevyttä tuntumaa... Ei muuta kuin ohja isoon renkaaseen ja pellolle.

Pellolla sitten ravailtiin esteiden ympärillä, käytiin niitä vähän vilkaisemassa ja sitten laukkaa vähän hallitummin ja vähän reippaammin. Verkkaesteenä oli helpoin, eli puomieste, joka ei juuri eroa "normaalista".

Jokaista estettä Ropsu vähän kauhuissaan katsoi, mutta pelkkä maiskuttaminen riitti kannustamaan sen yli kaikista. Voi että meillä oli hauskaa, niin minulla kuin hevosellakin. Näpistä meinasi kyllä pariin otteeseen lähteä, kuten kuvistakin näette. ;)

Mutta ei sen kummempia selostuksia, kuvia on niin paljon että ne kertovat enemmän!

Vuorossa siis kuvapläjäys!





















1 kommentti:

  1. Ihania kuvia! Tuo tokavika on ihan kuin jostain hevostarvikemainoksesta ;)

    VastaaPoista