tiistai 13. elokuuta 2013

Alkusanat

Osa voi tuntea minut Special forses: Horses! blogista jonne kirjoittelin juttuja Nöpistä ja sen kanssa treenaamisesta. Nyt puhaltavat kuitenkin uudet tuulet, kun Nöpi matkaa uudelle omistajalleen. Heille toivotan lämpimästi onnea ja aion seurata tiiviisti parin yhteistyötä näin netin välityksellä ja onneksi matka ei ole niin pitkä, ettenkö kävisi välillä jätkää moikkaamassa.

Mutta täytyy kyllä sanoa, etten hetkeen ole ollut näin innoissani! Kiitos tästä Hevostaitokeskus Hovin Jennille, jonka kanssa tulimme varmaankin samankaltaisen katsomuksen hevosiin liittyvissä asioissa sekä samanlaisen taustan (kotoisin samoilta suunnilta, molemmat olemme asuneet hetken Australiassa ja lista jatkuu tästä vielä) myötä juttuun niin hyvin, että Jenni otti minut heti talliinsa iloisesti vastaan.

HTK Hovin Jennin hieno Ropsu-ruuna, jonka kanssa esiinnyimme Hovin avajaisissa
Blogin kirjoittaminen on hyvä tapa pitää asioita ylhäällä ja tässä tapauksessa, kun ratsutettavani tulevat vieraaseen talliin ja omistaja saattaa olla kauempanakin, on tämä ehkä mukavakin tapa heille lukea hevostensa edistymisestä, kun mukaan pystyy liittämään myöskin kuvia.

Perjantaina Hoville matkustaa kuukauden ajaksi 3v sh-ori joka on edellisestäkin blogistani tuttu hevonen. Pikkuori tulee valmistautumaan kuun lopussa olevaan laatuarvostelufinaaliin sekä hiomaan ratsuntaitojaan näin kesäloman päätteeksi. Lauantaina otan tallilla vastaan arabi-ruunan, jonka kanssa kahden viikon ajan opettelemme kouluratsastuksen saloja... Syyskuussa tulee mahdollisesti pidemmälle jaksolle pv-tamma ja lokakuussa toivon mukaan wpb-ori. Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Hevostäyteinen talvi tulossa!

Tervetuloa siis lukemaan, katsomaan kuvia ja kommentoimaan ahkerasti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti