keskiviikko 21. elokuuta 2013

Lakupeikko: Irtohypytystä ja selkävaivoja

Lakupeikon kanssa suuntasimme tänään maneesille. Laitettiin maneesiin irtohypytyskuja samoilla mitoilla kuin mitä ne tulevat olemaan Ypäjällä reilun viikon päästä (laatuarvostelufinaali) ja alkuun Peikko käveleskeli talutettuna puomien yli, sitten kertaalleen laukassa. Puomien ylitys laukassa oli sellaista säätämistä ja kujassa ehti keksiäkin vaikka ja mitä, joten oli kaikkien kannalta parempi nostaa esteiksi vain ja antaa poitsun eteen vähän jotain "oikeaa tehtävää". Aloituskorkeudet olivat ensimmäinen 50cm, toinen 60cm ja kolmas 60cm. Lopulta esteet olivat 50cm, 70cm ja okseri 105cm (apuesteet ovat finaalissakin tätä korkeutta ja vain okseria nostetaan). Super hieno jätkä, etenkin tuo viimeinen hyppykerta! Nostaakin olisi voinut, mutta ei mitään syytä, kun metriä hypytetään finaalissakin maksimissaan (kaiketi nostavat jos kapasiteettia riittää ja tällä ainakin riittää).


Nyt saa Lakupeikko huilia huomisen, onhan se tässä tehnytkin ahkerasti töitä viimeiset neljä päivää. Perjantaina aloitellaan ihan kevyesti hommat ja jatketaan hyvällä sykkeellä ensi viikon perjantain finaaleihin asti! Innolla odotamme!

Arabiruuna "Sämpystä" sellaista tietoa, että se mitä luultavimmin lähtee kotiin jo nyt aikaisemmin ja tulee joskus tulevaisuudessa, ehkäpä syyskuun puolella toiselle viikon jaksolle. Kaksi viikkoa sen siis piti olla, mutta sillä on selässä sen verran paha jumi (oli jo ennen tänne tuloa mutta ratsastus on sitä pahentanut, koska se tekee nyt normaalista "työstään" ihan erilaista treeniä) että sen pitää saada siitä nyt rauhassa toipua. Katsomme vielä pari päivää mihin se menee ja hieroja käy sen hieromassa vielä uudestaan. Tälläistä se näiden kanssa on!

Tästä selkäongelmasta muuten johtuu varmasti Sämpyn laukka. Tajusin katsoa aikaisempia kuvia siitä, ja kyllä kuvastakin voi jo todeta monta asiaa vaikka mitä sanottaisiin! Laukka on ollut ihan erinäköistä vielä heinäkuussa kuin mitä se on verrattuna noihin muutama päivä sitten otettuihin kuviin. Onneksi ymmärrettiin tarkistaa selkä.

Parin viikon päästä Hovin poikaporukkaan muuttaa pv-tamma jonka kanssa toivottavasti kutsuu kisakentät ensi kesänä... Siitä lisää myöhemmin!

Tytön kanssa katsomassa Peikkoa ja muita. Kypärä päässä aina hevosten lähellä, likka tietää sen jo heti kun sanon, että mennään tallille! "Kypärä päähän Lotalle." sanoo tyttö tomerana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti